Skip to the content

Truckutbildningar, truckkort - Helsingborg, Jönköping Örebro 

 

MK TRUCK BRYR SIG OM DIG!

ERBJUDER TRUCKUTBILDNING,  A1-4, B1-4 ENDAST 2000KR (ORD. PRIS 3000 KR)

VI LOVAR SAMMA KVALITET SOM ALLTID. 2 DAGARS UTBILDNING MED RIKTIG TEORI PÅ PLATS.

*erbjudandet gäller enbart privatpersoner, arbetssökande och studenter, REGION SKÅNE

Vi vet hur svårt pandemin har drabbat många. Vi vill ta vårt ansvar gentemot samhället och hjälpa våra elever. Därför gör vi nu en storsatsning ihop med dom lokala företagen.

Låt oss på MK TRUCK hjälpa dig ut i arbetslivet. Med en riktig godkänd truckutbildning. 

MK Truck och utbildningar delar upp sina truckutbildningar i två delar. Vi börjar alltid med den teoretiska delen, just för att du som elev ska få full förståelse för trucken och dess konstruktion. För att framföra trucken säkert när du väl ska utföra den praktiska delen i din truckutbildning.

 

Vi börjar med teori

MK truck och utbildningar tror på traditionell utbildning med en lärare närvarande under kursens gång, där du som elev sätts i fokus. Teorin anpassas efter elevens förmåga. 

Vårt kursmaterial är pedagogiskt uppbyggt och mycket lättförstått. Anpassat för elever med läs och skrivsvårigheter. Du kan när som helst få hjälp och stöd av läraren som alltid finns på plats.

 

Då var det dags för den praktiska delen.

När teorin är avklarad med godkänt resultat är det dags för den praktiska delen i truckutbildningen, övningsuppgifter enligt TLP10

Truckutbildning grund kan ske lokalt på våra utbildningslokaler i HelsingborgJönköpingBoråsGöteborgÖrebroVäxjö, Malmö

Ta din truckutbildning, truckkort hos oss i Malmö, Helsingborg, Jönköping, Borås, Göteborg, Örebro.

Företagsintern truckutbildning innebär att vi skräddarsyr utbildningen efter dina behöv och önskemål. Vi kommer till ditt företag och utför truckutbildningen på plats. Vilket gör truckutbildningen mer lättillgänglig. Du sparar både tid och pengar.

Vi erbjuder även företagsinterna kurser i hela Sverige. Då kommer våra instruktörer ut till er och håller kursen på ert företag.


Truckutbildning A+B ingår följande trucktyper:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4

Pris: kampanj 2000kr (ord. pris 3000kr). Kampanjen gäller enbart privatpersoner i region skåne. Pris företag: 3000kr ex moms.

 

Se våra kommande utbildningar


Utbildningen kan kompletteras med ytterligare  trucktyper och klasser som då kräver uppkörning och i vissa fall ytterligare teori för varje specifik klass i enlighet med TLP10.