Skip to the content

För att utnyttja företagets resurser krävs rätt kunskaper. Vi hjälper dig att utveckla kunskapen på ditt företag. Vi på MK Truck & utbildningar erbjuder så väl öppna som företagsanpassade kurser.

Ni Hittar oss i Malmö, Helsingborg, Jönköping, Borås, Göteborg, Örebro. Som företag kan du få din kurs hos er i era lokaler.

Följande kurser finner du hos oss: Truckutbildning, Truckkort, Truckkort A,B,C,D, Fallskyddsutbildning, Liftutbildning, Ställningsutbildning, Heta arbeten kurs, ADR 1.3.

 

Företags anpassade kurser innebär att vi skräddarsyr utbildningen efter dina behöv och önskemål.  Oftast kommer vi till ditt företag och utbildar på plats. Vilket gör utbildningen mer lättillgänglig. Du sparar både tid och pengar.

Om ni endast har en eller ett fåtal anställda som behöver kompetens utbildas, går det bra att boka in dina medarbetare på en öppenkurs. Vi har då fasta datum som du kan välja mellan.  

Till våra öppna kurser är även du som privatperson välkomna, för att vidareutbilda sig eller öka sin kompetens.

Mk Truck & Utbildningar är ett auktoriserat utbildningsföretag och är godkända som utbildare av bland annat: Brandskyddsföreningen, Svensk Byggindustri, Transportfackens yrkes- och arbetsmiljönämnd.

Företagsanpassade kurser

Behöver du och ditt företag utöka kunskaperna? 
MK Truck erbjuder företagsanpassade kurser. Anmäl er nedan.

Skriv in:

  • Önskad kurs/ kurser
  • Antal personer med namn och ålder
  • Ort